Castrol Edge Professional Titanium FST A5 0w30 1L motorolaj

Castrol Edge Professional Titanium FST A5 0w30 1L motorolaj

Motorolaj Milyen olajat használjak? Magnatec 10w40, Castrol 5w30, Suzuki olaj, kenőanyag? Segítünk motorolajat választani: Keresse ki az autójába való motorolajat: Jobb oldali Szűkítés segítségével keresse ki és rendelje meg az olajat.

A Fluid Strength TechnologyTM alkalmazásával készült Castrol EDGE Professional a Castrol legjobb teljesítményt nyújtó és legszélesebb körben használható termékcsaládja. A kenőfilm alkalmazkodik a motor mindenkori terheléséhez így széles fordulatszám tartományban képes mérsékelni az alkatrészek fémes érintkezését. Castrol EDGE Professional - kisebb súrlódás és maximális motor teljesítmény. A Castrol EDGE Professional A5 0W-30 teljes mértékben megfelel a legkorszerűbb, magas fordulatszámon üzemelő és kisebb viszkozitású motorolajat igénylő motorok követelményeinek. A Volvóval szoros együttműködés keretében fejlesztett Castrol EDGE Professional 0W-30 A5 a legkorszerűbb motorok követelményeinek is megfelel. A professzionális minőséget az olaj mikroszűrése és az egyedi fluoreszcens színezése garantálja. Castrol EDGE Professional. Gondtalan vezetést biztosító kifogástalan teljesítmény.

 
A Castrol EDGE Professional Titanium FST A5 0w30 motorolaj használatával:

- A motor teljesítménye rövid és hosszú távon egyaránt teljes mértékben kiaknázható.
- A motor kifogástalan teljesítménye tartós terhelés mellett is tovább fenntartható.
- A motor hatásfoka független tesztekkel igazoltan javítható.
- A legkülönbözőbb üzemeltetési feltételek mellett is kifogástalan védelem érhető el .
- Minimálisra mérséklődnek a lerakódások így javul a motor gázreakciója.


ACEA-A1 / B1
Az A3-02 –nél némileg magasabb követelményszintű, energiatakarékos, katalizátorbarát motorolaj. Ez az minősítési osztály alacsony belső súrlódást eredményező motorolajokat ír le, amelyek HTHS viszkozitása a 2,6.....3,5 mPas közötti értéktartományba tartozik. Alkalmazható azon személygépkocsik és könnyű haszongépjárművek benzin és diesel motorjaihoz amelyek kifejezetten alacsony viszkozitású motorolajokhoz van tervezve. 2008-tól ez a kategória is szigorúbb lett. Az A1/B1 specifikációjú motorolajok bizonyos motortípusokhoz nem alkalmazhatók. Ilyen esetben a gépkönyvi ajánlásokat be kell tartani.

ACEA-A5 / B5
Energiatakarékos, hosszú csereintervallumra is alkalmas, a legmagasabb motorfékpadi követelményszinteket kielégítő motorolaj kategória. Viszkozitás stabil motorolajok hosszú olajcsere periódusra, nagy teljesítményű benzin és dieselmotorokhoz. Az ilyen motorolajokat alacsony belső súrlódás jellemzi, a HTHS viszkozitás a 2,9....3,5 mPas értéktartományban fekszik. Általános viszkozitásuk 5W-30. Az A5/B5 motorolajok bizonyos motorokhoz nem alkalmazhatók. Ilyen esetben a gépkönyvi előírásokat be kell tartani.

API-SL
2001-ben életbe lépett, 2004-ig gyártott szigorított követelményrendszert kielégítő teljesítményszint. Minden amerikai Otto-motoros járműben alkalmazható. Elsősorban a magas hőmérsékleten képződő lerakódások  az olajfogyasztás csökkentése és üzemanyagtakarékosság terén múlja felül az SJ teljesítményszintet.

Motorolaj - Motorolaj Milyen olajat használjak? Magnatec 10w40, Castrol 5w30, Suzuki olaj, kenőanyag? Segítünk motorolajat választani: Keresse ki az autójába való motorolajat: Jobb oldali Szűkítés segítségével keresse ki és rendelje meg az olajat.

  • Termékkód: motorolaj-castrol3
  • Elérhetőség: Készleten
  • 5,750Ft
  • Nettó ár: 4,528Ft