Castrol Power1 2T 1L motorolaj

New Castrol Power1 2T 1L motorolaj

Motorolaj Milyen olajat használjak? Magnatec 10w40, Castrol 5w30, Suzuki olaj, kenőanyag? Segítünk motorolajat választani: Keresse ki az autójába való motorolajat: Jobb oldali Szűkítés segítségével keresse ki és rendelje meg az olajat.

A Castrol Power 1 2T a korszerű kétütemű motorkerékpárok és robogók követelményei alapján fejlesztett motorolaj. Egyedileg összeválogatott összetevői hatékonyan hozzájárulnak az égéstérben és ezen belül a gyújtógyertyán az égéstermékekből keletkező lerakódások mérsékléséhez. A tiszta égéstér és gyújtógyertya gondtalan indítást eredményez. A Castrol Power 1 2T a korszerű kétütemű európai és japán motorkerékpárok és robogók széles köréhez alkalmazható motorolaj. Szivattyús és keveréküzemű kenési rendszerekhez egyaránt alkalmazható, keveréküzemű kenési rendszerekben a gyártóművi előírásokkal összhangban 50:1 keverési arányig használható.


A Castrol Power1 Racing 2T motorolaj előnyei:

- Egyedileg összeállított adalékcsomagja hatékony védelmet nyújt a lerakódások kialakulásával szemben.
- Megbízható kenőhatással rendelkezik, megakadályozza a dugattyú megragadását.
- Használatával megelőzhető a kipufogó eltömődése, a katalizátoros modellekhez is alkalmazható.
- Alacsony hamutartalma révén megelőzhető az öngyulladásos égés.
- A gyártóművi előírásokkal összhagban 50:1 keverési arányig is alkalmazható.
- Szivattyús és keveréküzemű kenési rendszerekhez egyaránt alkalmas.

Motorolaj - Motorolaj Milyen olajat használjak? Magnatec 10w40, Castrol 5w30, Suzuki olaj, kenőanyag? Segítünk motorolajat választani: Keresse ki az autójába való motorolajat: Jobb oldali Szűkítés segítségével keresse ki és rendelje meg az olajat.

  • Termékkód: motorolaj-castrol30
  • Elérhetőség: Készleten
  • 5,100Ft
  • Nettó ár: 4,016Ft